Menu

Εκδρομές στα Ιεροσόλυμα Αγίους Τόπους

6 Days

Αναχώρηση 17/8 Για την Πανήγυρη της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Όρος Θαβώρ

Αναχώρηση 26/9 Για την Πανήγυρη της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον Γολγοθά

Ταξιδεύουμε με Διαβατήριο, πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών από την ημέρα της αναχωρήσεως 

Αναχωρήσεις 17/08, 26/09

File Download
File Download Description
22α-Ιεροσόλυμα-Μεταμορφώσεως.pdf Download

Overview

Αναχωρήσεις 17/08, 26/09

Itinerary

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Λάρνακας στις 11:00 το πρωί για Ιεροσόλυμα, Αγίους Τόπους. Άφιξη, επιβίβαση σε πολυτελή πούλμαν και αρχίζουμε με επισκέψεις και ξεναγήσεις στα πανάγια προσκυνήματα του ναού της Αναστάσεως: Πανάγιο Τάφο, Φρικτό Γολγοθά, Κρανίου Τόπο, Αποκαθήλωση, Σπήλαιον της Ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, Ακάνθινου Στεφάνου, Διαμερίσαντο τα Ιμάτια μου, Εκατόνταρχου Λογγίνου, Προσωρινές φυλακές του Χριστού και Μη μου Άπτου. Ακολουθεί η πόλη Βηθλεέμ, βρίσκεται ο Ιερός Ναός της Γεννήσεως του Κυρίου με το Σπήλαιο την Φάτνη και τους Τάφους των Νηπίων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ιερά μονή του Αγίου Λαζάρου στην Βηθανία. Ακολουθεί η περιοχή της Γαλιλαίας, επίσκεψη στο μοναστήρι των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και Μαρίας Μαγδαληνής στην Τιβεριάδα Θάλασσα, θα δούμε τα υψώματα Κολάν, το κέντρο της επί γης δράσεως του Κυρίου Καπερναούμ, τον ιερό τόπο του πολλαπλασιασμού των Άρτων και Ιχθύων, το Όρος των Μακαρισμών και το χωριό της Μαρίας Μαγδαληνής Μάγδαλα. Συνέχεια επίσκεψη στην Κανά, στην ιερά μονή του Αγίου Γεωργίου
που έγινε το πρώτο θαύμα του Κυρίου το νερό σε κρασί, σε εστιατόριο για γεύμα και μετά προσκύνημα στη Ναζαρέτ που έγινε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Τέλος θα καταλήξουμε στο Όρος Θαβώρ, θα παρακολουθήσουμε την Πανηγυρική Αγρυπνία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Εσπερινό και Ακολουθία). Θα έχουμε την ευλογία να μας επισκιάσει η Αγία Νεφέλη κατεβαίνοντας από τον Ουρανό αυτό το βράδυ. Τέλος κατά τις πρωινές ώρες αρχίζουμε την επιστροφή μας για το ξενοδοχείο.

Κατά την επιστροφή μας για το ξενοδοχείο από το Όρος Θαβώρ θα περάσουμε από την Ιεριχώ. Θα έχουμε επίσκεψη στο Σαραντάριον Όρος, στην μονήν του προφήτη Ελισαίου με την Συκομοραία, στο μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και στον Αγιασμένο Ιορδάνη ποταμό από τον Κύριο μας, στον αυθεντικό Ιερό τόπο της Βαπτίσεως του, μπορείτε να δροσιστείτε ρίχνοντας νερό του Ιορδάνη στο πρόσωπο σας και να περπατήσετε στις όχθες του. (όσοι θέλετε μπορείτε να δροσιστείτε με μια βουτιά, να έχετε το μαγιό σας, υπάρχουν αλλακτήρια). Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε την μονή των Ποιμένων που ακούστηκε ο Αγγελικός Ύμνος Δόξα εν υψίστης Θεώ, την Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου, την ιερά μονή του Αγίου Θεοδοσίου,
την μονή της Αναλήψεως στο Όρος Ελαιών, το χωριό Γεθσημανή, βρίσκονται ο Τάφος της Παναγίας, τόπος Προδοσίας και Προσευχής του Κυρίου και Λιθοβολισμού Αγίου Στεφάνου και την Αγία Σιών με την οικία του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, το Υπερώο που Τελέστη ο Μυστικός Δείπνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Πρόγευμα και αρχίζουμε με επισκέψεις: στην ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού και στην ιερά Μονή Αγίου Συμεών του Θεοδόχου στο Κατά Μόνας. Μετά θα καταλήξουμε στην παλιά και νέα πόλη των Ιεροσολύμων, μια περιπατική περιήγηση στην Οδό του Μαρτυρίου όπου θα δούμε το παρεκκλήσι της Αγίας Βερονίκης, του Σίμωνος του Κυρηναίου και θα επισκεφθούμε τις Φυλακές του Χριστού και των ληστών. Συνέχεια χρόνος ελεύθερος όπου μπορείτε να ξαναεπισκεφθείτε τα Πανάγια προσκυνήματα, να κάνετε τα ψώνια σας σε καταστήματα αναμνηστικών δώρων, και να γευματίσετε.
Όσοι θέλουν μπορούν με τον συνοδό να επισκεφθούν την μονή Μεγάλης Παναγιάς, και την μονή της Παναγίας Σεϋδανάγιας.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Πέν Κούριον στο Τέλ Αβίβ, καθοδόν θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Τροπαιοφόρου στη Λύδα που βρίσκεται και ο τάφος του.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα –Τέλ Αβίβ – Λάρνακα.
 • • Φόροι αεροδρομίων. 1βαλίτσα 20κιλά και μια χειραποσκευή 8 κιλά
 • • Διαμονή 5 βράδια σε ξενοδοχείο 4*με πρόγευμα & δείπνο
 • Για την μεταμόρφωση η 1 νύκτα είναι στην Αγρυπνία
 • • Μεταφορές περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν
 • • Mini bus για το Όρος Θαβώρ και για Λαύρα του Αγίου Σάββα.
 • • Έμπειρο Συνοδό του γραφείου

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • οδωρήματα, Αχθοφορικά, Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική €10
ΟΠΟΙ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Το ταξίδι που επιλέγεται, του γραφείο μας σας προσφέρει τις υπηρεσίες του. Τυχών ακυρωθεί το ταξίδι της επιλογής σας για ένα πολύ σημαντικό λόγο θα ενημερωθείτε έγκαιρα. Στις περιπτώσεις αυτές έχετε εναλλακτικές με συμμετοχή σε άλλο ταξίδι ή πλήρη επιστροφή χρημάτων. Επιβεβαίωση κράτησης γίνεται με προκαταβολή 30% της αξίας του ταξιδιού. Αν ο ταξιδιώτης θέλει να ακυρώσει το ταξίδι του χρειάζεται να ενημερώσει γραπτώς την απόφαση του. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρύνεται με ακυρωτικά. Ακύρωση μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση €100 για λειτουργικά έξοδα. Ακύρωση 44–30 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού. Ακύρωση 29–21μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού. Ακύρωση 20 μέρες μέχρι την αναχώρηση παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

  Μπορείτε να στείλετε το ερώτημά σας μέσω της παρακάτω φόρμας.

  From €725
  / Double
  From €850
  / Single
  From €675
  / Children under 12
  • Best Price Guaranteed
  • Professional Local Guide

  Recent Comments

  No comments to show.