Menu

Νάυπλιο – Ύδρα – Σπέτσες – Αθήνα

5 Days

Αναχωρήσεις: 15/07, 29/07, 12/08, 26/08, 07/09, 28/09, 25/10

File Download
File Download Description
5.a-Ναύπλιο-Ύδρα-Σπέτσες-Αθήνα-.pdf Download

Itinerary

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Λάρνακας στις 10:20 το πρωί για Αθήνα, Άφιξη, επιβίβαση σε πολυτελές λεωφορείο και αναχώρηση για το Ναύπλιο με ενδιάμεσες στάσεις: στο μοναστήρι της Παναγίας Γοργοεπυκόου με την θαυματουργή της εικόνα που υπακούει γρήγορα στην οποία πολλοί ασθενείς θεραπεύονται. Προσκύνημα και για να θαυμάσουμε τη μαγευτική θέα που προσφέρει. Επόμενη είναι στον Ισθμό της Κορίνθου θα δούμε το κανάλι και τέλος στο Ναύπλιο, θα δούμε το Φρούριο Μπούρτζι, το παλιό κάστρο στο Παλαμήδι με την φυλακή του Κολοκοτρώνη, την πλατεία συντάγματος με την πρώτη Σχολή Ευελπίδων και τους ναούς Αγίων Γεωργίου και Σπυρίδωνα όπου έγινε η δολοφονία του Καποδίστρια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος.

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Πόρτο Χέλι, απ’ όπου θα πάρουμε το καράβι για μια ολοήμερη κρουαζιέρα, αρχίζουμε με το νησί με την τεράστια ναυτική παράδοση την Ύδρα. Στην είσοδο του λιμανιού βρίσκονται οι Προμαχώνες με τα κανόνια που προστάτευαν την Ύδρα, το άγαλμα του Αντρέα Μιαούλη και κατά μήκος της προκυμαίας το Λιμεναρχείο που στεγάζεται στην παλιά πετρόχτιστη μπαρουταποθήκη, το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο της Ύδρας, και το σπίτι της οικογένειας Τσαμαδού που στεγάζεται η φημισμένη Σχολή των Εμποροπλοιάρχων. Επίσκεψη στην Μητρόπολη και στο Υδραίικο μουσείο, βρίσκονται έγγραφα και χειρόγραφα ανεκτίμητης αξίας της Ελληνικής ιστορίας. Θα έχουμε χρόνο για μια βόλτα και για γεύμα. Μετά συνεχίζουμε για τις όμορφες Σπέτσες, μια σημαντική δύναμη κατά την διάρκεια του πολέμου της ανεξαρτησίας του 1821 με κυρίαρχη μορφή την Μπουμπουλίνα. Θα δούμε τα καταγάλανα νερά, τα νεοκλασικά αρχοντικά και τα γραφικά πλακόστρωτα με την πλατεία Ντάπια όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το σπίτι της Μπουμπουλίνας, του Χατζηγιάννη Μέξη και τις καφετέριες. Τέλος επιστροφή στο Πόρτο Χέλι και συνέχεια στο Ναύπλιο.

Μετά το πρόγευμα σε ένα υπέροχο περιβάλλον, πάνω από την πηγή του ποταμού Ερασίνου, θα επισκεφθούμε τον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής ή Παναγίας Κεφαλαριώτισσας, όπου πριν την επανάσταση του 1821, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, συγκέντρωνε Έλληνες και τους προετοίμαζε για τον αγώνα κατά των Τούρκων. Την σπηλιά όπου είναι κτισμένη η εκκλησία, την χρησιμοποιούσαν ως καταφύγιο και κρυφό σχολειό τα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Ακολουθεί το γραφικό χωριό Άγιος Πέτρος, θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στην πλατεία που βρίσκονται cafe, ταβέρνες και καταστήματα ντόπιων προϊόντων. Συνέχεια φθάνουμε στην ιερά μονή της Παναγίας Μαλεβής, υπάρχει η θαυματουργική εικόνα από τις 70, που Αγιογράφησε ο Απόστολος και Ευαγγελιστής Λουκάς, από το 1964 αναβλύζει Άγιο Μύρο, χάρη στο οποίο πολλοί ασθενείς θεραπεύονται. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος

Πρωινό και αναχώρηση για το ορεινό χωριό Βάστα, επίσκεψη στο Βυζαντινό εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας του 10ου αιώνα, από την στέγη του προβάλλουν 17 τεράστια δέντρα και από τα θεμέλια του αναβλύζει νερό, χρόνος για μια βόλτα στο μαγευτικό αυτό τοπίο και για καφέ. Συνέχεια θα καταλήξουμε στην Αθήνα, θα περιηγηθούμε με λεωφορείο στο κέντρο της, θα δούμε το κτίριο της Βουλής, την Πλατεία Συντάγματος, το Άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη, τις έδρες των περισσότερων προξενείων και υπουργείων. Τακτοποίηση
στο ξενοδοχείο και χρονος ελεύθερος

Πρόγευμα και χρόνος ελευθερος, να τον αφιερώσετε για τα ψώνια σας, ή να επισκεφθείτε το μουσείο της Ακρόπολης, ή να κάνετε μια βόλτα στην Πλάκα, το Θησείο, το Μοναστηράκι και να γευματίσετε. Στις 15:30 ώρα το απόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Αθήνας όπου θα πάρουμε την πτήση στις 18:40 με προορισμό την Λάρνακα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • * Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα
 • * Φόροι αεροδρομίων, 1 βαλίτσα 20κιλά και 1 χειραποσκευή 8 κιλά
 • * 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στο Ναύπλιο με πρόγευμα
 • * 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο 3* στην Αθήνα με πρόγευμα
 • * Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο λεωφορείο
 • * Κρουαζιέρα Ύδρα – Σπέτσες
 • * Έμπειρο Συνοδό του Γραφείου
 • * Φ.Π.Α. Φόρο διαμονής στα ξενοδοχεία

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • *Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ότι προαιρετικό ή ως προτεινόμενο
 • *Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική €10
ΟΠΟΙ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

 • Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 30% της αξίας του ταξιδιού
 • Εξόφληση μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση
 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 100.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.
 • Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

  Μπορείτε να στείλετε το ερώτημά σας μέσω της παρακάτω φόρμας.

  From €625
  / Double
  From €775
  / Single
  From €575
  / Children under 12
  • Best Price Guaranteed
  • Professional Local Guide

  Recent Comments

  No comments to show.